NORPAT

Norpat – aloittajat (uudet)

Norppatoimintaan voi osallistua 7-vuotias uimataitoinen GummiWihdan jäsen. Toiminnassa harjoitellaan uintia, snorkkelisukellusta, pelastamista ja pelastautumista unohtamatta leikkiä ja leikkimielisyyttä. Kauden lopussa voi halutessaan suorittaa norpan taitoradan. Kurssiin sisältyy kesäinen avovesipäivä.

Norpan taitoradan hyväksytysti läpäissyt sukeltaja hallitsee maskin, snorkkelin ja räpylöiden perusvälinetekniikan.

Kurssin hinta:

7 – 13 vuotiaat:  18,50 euroa + kortitusmaksu 10 euroa
yli 14-vuotiaat: 37,00 euroa + kortitusmaksu 10 euroa

Vastuuohjaajat: Heli Kylen ja Juho Närhi (mukana myös norppaohjaajat Ville-Pekka Hämäläinen, Janne Lehtonen, Jari Palsa, Esko Pukkila, Janne Tammi ja nuorisovastaava Raila Hakamäki)

Norpat – jatkajat

Norpan taitoradan suorittaneet GummiWihdan jäsenet voivat osallistua jatkajien ryhmään. Ryhmässä harjoitellaan jo opittuja snorkkelisukellustaitoja, lisätään vaikeusastetta ja harjoitellaan mahdollista S2-kurssia varten, kuitenkaan unohtamatta leikkiä ja leikkimielisyyttä. Kurssiin sisältyy kesäinen avovesipäivä. S2-kurssin sisällöstä ja vaatimuksista saa lisätietoja ohjaajilta.

Seuran jäsenmaksun maksanut voi osallistua kurssille.

Vastuuohjaajat: Janne Lehtonen, Esko Pukkila, Janne Tammi (mukana myös norppaohjaajat Ville-Pekka Hämäläinen, Heli Kylen, Juho Närhi, Jari Palsa, ja nuorisovastaava Raila Hakamäki)

Lisätietoja S2-kurssista löytyy täältä

 

Seuran kouluttajat ja ohjaajat ovat Sukeltajaliiton kouluttamia. Koulutukset ovat Sukeltajaliiton voimassaolevien snorkkelisukelluskurssien koulutusohjelmien mukaisia.

 

Muistilista:

  • pakkaa hallikassi valmiiksi jo edellisenä iltana 😉
  • muista käyttää pimeänä vuodenaikaan heijastinta! Piha-alueella voi liikkua autoja, kun sukellusvälineitä tuodaan sivuovelle.
  • vauvauimareiden avainkortteja ei saa ottaa, GummiWihdalle varatut kortit ovat sivuoven viereisen patterin päällä.

Lataa tästä kurssiohjelmat (kevät 2019): uudet ja jatkajat